Voorwaarden voor reservatie en huur van materiaal

Wat kan je huren bij Lolinabox?

Lolinabox verhuurt verschillende themakisten met spel-en verkleedmateriaal voor kinderfeestjes voor kids van 5 tot 12 jaar. Daarnaast verhuurt Lolinabox ook spellenboxen.

Wanneer kan je ons materiaal huren?

Je kan ons materiaal huren op een door jouw gekozen gelegenheidsdatum (mits beschikbaarheid).
Je kan het materiaal huren aan dagtarief (weekdag, zaterdag of zondag) of aan weekendtarief (zaterdag én zondag).

Huurprijs

  • De huurprijs voor de huur van een themakist bedraagt 59 euro per dag of 79 euro per weekend (tenzij anders vermeld).
  • De huurprijs voor de huur van een spellenbox bedraag 39 euro per dag of 54 euro per weekend (tenzij anders vermeld).

Wens je het huurmateriaal graag een dagje langer te huren? Dat kan. Hiervoor is er een extra kost van 20 euro per extra dag voor de themakisten en 15 euro per extra dag voor de spellenboxen.

De huurprijs is exclusief de huurwaarborg van 50 euro per themakist of spellenbox. Deze waarborg betalen wij integraal terug wanneer het materiaal tijdig, volledig en ongeschonden terug is ingeleverd volgens de gemaakte afspraken.

De huurprijs is exclusief de kosten voor thuislevering en ophaling door Lolinabox (zie verder).

Hoe kan je ons materiaal huren?

Wil je een themakist of spellenbox huren? Dat kan makkelijk en eenvoudig. Dit zijn de stappen:

  1. Reserveer het gewenste materiaal door het reservatieformulier in te vullen en in te dienen. Dat formulier vind je terug op onze website.
  2. Na ontvangst van je reservatie checken wij de beschikbaarheid van het gewenste materiaal op je gewenste gelegenheidsdatum.
  3. Binnen de 48 uur na ontvangst van je reservatie laten wij je weten of je reservatie kan bevestigd worden.
  4. Je reservatie is pas definitief nadat je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen en nadat het verschuldigde huurbedrag, inclusief huurwaarborg, door jou is betaald. De betaling dient te gebeuren uiterlijk 14 kalenderdagen voor de gelegenheidsdatum waarop je het materiaal wenst te huren. Hebben wij je betaling dan niet ontvangen, dan vervalt je reservatie.

Voor hoeveel kinderen is het huurmateriaal bestemd?

Het materiaal in onze themakisten is afgestemd op het aantal deelnemers aan het feestje.

Standaard zijn de kisten uitgerust met spel-en verkleedmateriaal voor zes kinderen. Het materiaal kan uitgebreid worden tot maximaal 15 kinderen. Per extra kind wordt een supplement aangerekend van 6 euro.

Komen er meer dan 15 kinderen naar je feestje? Geen probleem, dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen doen.

Het aantal kinderen dat deelneemt aan je feestje kan je wijzigen tot uiterlijk de dag voor de dag van afhaling of thuislevering . Je laat ons de wijziging van het aantal kinderen weten via mail naar info@lolinabox.be. De afrekening van het te betalen supplement voor de extra kinderen gebeurt bij de afrekening van de huurwaarborg.

Voor de spellenboxen is er geen aantal kinderen bepaald.

Bezorg-en retouropties

Het is mogelijk om het huurmateriaal zelf af te halen en terug in te leveren op het adres van Lolinabox te 1755 Gooik. Wanneer je in een straal van maximaal 40 kilometer rond Gooik woont, dan kan je kiezen voor thuislevering en ophaling door Lolinabox.

1. Afhaling en inlevering op het adres van Lolinabox

Je kan ervoor kiezen om het huurmateriaal zelf af te halen en terug in te leveren op het adres van Lolinabox te 1755 Gooik. Dit is gratis.

De afhaling gebeurt telkens de dag voor de gelegenheidsdatum, na afspraak tussen 17u en 20u.

De inlevering gebeurt de dag na de gelegenheidsdatum waarop je het materiaal huurt, na afspraak. Op weekdagen is dat tussen 17u en 20u met uitzondering van schoolvakantiedagen, dan gebeurt de inlevering tussen 10u en 12u. Op zaterdag en zondag gebeurt de inlevering tussen 10u en 12u, telkens na afspraak.

Er is voldoende parkeergelegenheid op het adres van Lolinabox.

Hou er rekening mee dat het materiaal wat plaats inneemt in de wagen. Het materiaal zit in een kist van ongeveer 78 cm lang, 44 cm hoog en 56 cm breed. Sommige materialen passen niet in de kist maar wel in een wagen. Lolinabox is niet aansprakelijk wanneer het materiaal niet kan ingeladen worden in de wagen bij onvoldoende ruimte. De afmetingen van het huurmateriaal worden vooraf meegedeeld via mail.

2. Levering en ophaling door Lolinabox op jouw adres

Woon je in een straal van maximaal 20 kilometer rond het adres van Lolinabox te Gooik, dan kan Lolinabox het huurmateriaal op jouw adres leveren en nadien terug ophalen. Wij doen dit enkel wanneer de locatie vlot bereikbaar is met de wagen en binnen een straal van maximaal 20 km rond Gooik. De levering en ophaling gebeuren aan de ingang van het gekozen adres, op het gelijkvloers.

De levering gebeurt de dag voor de gelegenheidsdatum waarop je het materiaal huurt, na afspraak tussen 17u en 20u.

De ophaling door Lolinabox gebeurt de dag na de gelegenheidsdatum, na afspraak. Op weekdagen is dat tussen 17u en 20u met uitzondering van schoolvakantiedagen, dan gebeurt de inlevering tussen 10u en 12u. Op zaterdag en zondag gebeurt de ophaling door Lolinabox tussen 10u en 12u, telkens na afspraak.

Woon je binnen een straal van 10 km rond het adres van Lolinabox te Gooik, dan is er een vaste extra kost van 20 euro voor de levering van het materiaal door Lolinabox, inclusief de ophaling nadien.

Buiten de straal van 10 km rond het adres van Lolinabox te Gooik wordt de extra kost voor thuislevering en ophaling door Lolinabox als volgt berekend: vaste kost van 20 euro + 1,5 euro per extra km buiten de straal van 10 km rond het adres van Lolinabox te Gooik. Dit bedrag dekt zowel de heen-en terugreis bij levering als de heen-en terugreis bij ophaling door Lolinabox.

De afstand van het adres van Lolinabox tot het afleveradres in kilometers wordt berekend op basis van de routeplanner Mappy.

Voorbeeld:
De afstand van Gooik tot jouw adres is volgens Mappy 20 km. Dan wordt de extra kost voor thuislevering en ophaling door Lolinabox als volgt berekend:
20 euro als vaste kost voor de eerste 10 km + 15 euro (1,5 euro per km voor de 10 extra km buiten de straal van 10 km rond Gooik) = 35 euro.

In dit overzicht vind je alle info rond onze bezorg-en retouropties nog eens op een rijtje.

Belangrijk

Het is belangrijk dat de gemaakte afspraken rond afhaling, thuislevering en ophaling worden gerespecteerd. Op die manier komt de dienstverlening aan onze andere klanten niet in het gedrang.

Kan je je om één of andere reden niet houden aan de gemaakte afspraak, laat ons dit dan tijdig weten. In geval van niet-verwittiging of bij een laattijdige inlevering van het huurmateriaal wordt een extra bedrag aangerekend van 75 euro per dag, te rekenen vanaf het moment waarop de inlevering moest gebeuren.

Indien je onverwittigd afwezig bent bij de levering of ophaling van het huurmateriaal op de afgesproken datum, plaats en tijdstip, dan wordt de volledige huurprijs inclusief transportkosten toch voor 100% aangerekend. Indien Lolinabox een tweede maal moet langs komen voor de levering of ophaling van het huurmateriaal, dan betaal je een extra bedrag van 50 euro voor de transportkosten. Dit bedrag wordt afgehouden van de huurwaarborg.

Huurwaarborg

Lolinabox stelt alle huurmateriaal met zeer veel liefde samen. Wij dragen zorg voor alle materiaal zodat onze klanten ten volle kunnen genieten van ons aanbod. Wij verwachten van onze klanten dat zij met respect omgaan met het materiaal dat wordt verhuurd.

Voor de huur van materiaal betaal je, naast de huurprijs, ook een huurwaarborg. Er kan immers altijd iets kapot of verloren gaan.  In dat geval zal de betaalde huurwaarborg worden aangesproken om de schade te vergoeden. Met schade bedoelen we een ernstige beschadiging of bevuiling van het materiaal in die mate dat het materiaal niet meer kan verhuurd worden.

De huurwaarborg bedraagt 50 euro voor de huur van een themakist of een spellenbox.

De huurwaarborg betalen wij integraal terug wanneer het materiaal ongeschonden, tijdig en volledig terug wordt ingeleverd. De terugbetaling gebeurt binnen de 8 kalenderdagen na de inlevering van het materiaal.

Inventarislijst en checklist

Bij ontvangst van het huurmateriaal ontvang je een inventarislijst en een checklist.

De inventarislijst is een overzicht van alle artikelen die je huurt. Deze lijst wordt gehanteerd in geval er huurartikelen zouden kapot of onvolledig zijn bij de ontvangst en inlevering van het materiaal.

We streven naar een optimale service aan onze klanten. Niettemin kan er altijd iets fout lopen. Misschien stel je aan de hand van de inventarislijst vast dat er bepaalde artikelen ontbreken of beschadigd zijn. In dat geval laat je ons dit zo snel mogelijk weten via mail naar info@lolinabox.be. Je doet dit uiterlijk op de dag waarop je het materiaal hebt ontvangen. We zoeken dan zo snel mogelijk naar een oplossing voor jou. Elke beschadiging en/of vermissing van materiaal die je niet of pas na de datum van ontvangst van het materiaal meldt, wordt op jouw rekening geschreven. In dat geval zal de huurwaarborg worden aangesproken voor de vergoeding ervan.

Naast de inventarislijst ontvang je ook een handige checklist. Hiermee kan je makkelijk nagaan of alle artikelen aanwezig zijn bij de inlevering van het materiaal. Sommige artikelen zijn bedoeld voor éénmalig gebruik en moeten niet terug ingeleverd worden. Dit wordt duidelijk vermeld op de checklist.

Wassen van kledij

Lolinabox staat ervoor garant dat alle verkleedmateriaal bij elke verhuur proper en rein wordt afgeleverd. We vragen uitdrukkelijk om het verkleedmateriaal zelf niet te wassen.

Gebruik van het materiaal

Het materiaal dat wij verhuren is bedoeld en geschikt voor een kinderfeestje thuis. Het materiaal is niet geschikt om te gebruiken in een bos of een park. Het materiaal mag niet nat worden.

Heb je nog vragen?

Contacteer ons via ons contactformulier of via mail aan info@lolinabox.be.

Voor meer informatie verwijzen we naar onze algemene voorwaarden.