Verzenden, afhalen en bezorgen

Verzenden

Het materiaal dat wij te koop aanbieden via onze webshop wordt door ons verzonden naar een door jou opgegeven adres of afhaalpunt. Lolinabox verzendt enkel via pakketpost naar adressen in België en Nederland.

Voor de verzending van je aangekochte artikelen naar afleveradressen in België werkt Lolinabox samen met Bpost en DPD. Voor afleveradressen in Nederland werken we samen met PostNL en DPD.

De verzendingskosten voor de verzending van pakketten tot 2 kg bedragen:

Voor afleveradressen in België:
* 5,75 euro voor verzending naar een adres via Bpost;
* 4,75 euro voor verzending naar een afhaalpunt van Bpost of DPD.

Voor afleveradressen in Nederland:
* 9,75 euro voor verzending naar een adres via PostNL;
* 7,60 euro voor verzending naar een afhaalpunt van DPD.

Weegt je pakket zwaarder, dan rekenen wij aanvullende verzendingskosten aan. Wij hanteren daarbij de tarieven voor pakketpost van onze verzendpartners Bpost, DPD en PostNL.

Wij streven ernaar om je artikelen binnen één tot vier werkdagen na ontvangst van je betaling te leveren op het door jou opgegeven adres.

Wanneer een pakket niet kan geleverd worden omdat het opgegeven adres niet correct is of wanneer een pakket niet binnen de voorziene termijn wordt afgehaald op het afhaalpunt, wordt het pakket automatisch teruggestuurd naar Lolinabox. Voor een tweede verzending rekenen wij opnieuw verzendkosten aan. Zodra wij de betaling van de verzendkosten ontvangen hebben, sturen wij het pakket onmiddellijk terug op.

Afhalen en bezorgen

Naast verzending is ook afhaling van de aangekochte artikelen op het adres van Lolinabox mogelijk. Je kan dit aangeven bij de afrekening van je aankoop op onze website. Afhaling kan enkel na betaling van de aangekochte producten en na afspraak. Het adres van Lolinabox is Eeckelstraat 11 te 1755 Gooik (Vlaams-Brabant, België).

Huur je een themakist en/of spellenbox en bestel je tegelijkertijd ook materiaal via onze webshop, laat ons dit dan weten op de afrekenpagina (kies daar voor de optie “bezorging samen met huurmateriaal”). Zo betaal je geen verzendingskosten. Wanneer je het huurmateriaal zelf komt afhalen op het adres van Lolinabox, dan zetten wij je bestelling via de webshop voor je klaar. Dit is uiteraard gratis. Bij thuislevering van het huurmateriaal door Lolinabox (enkel voor adressen binnen een straal van 20 km rond Gooik en mits extra kost ), leveren wij tegelijkertijd ook je bestelling via de webshop.