Verzenden en afhalen

Het materiaal dat wij te koop aanbieden via onze webshop wordt door ons verzonden naar een door jou opgegeven adres.

Lolinabox verzendt enkel via pakketpost naar adressen in België en Nederland.

Voor de verzending van je aangekochte artikelen werkt Lolinabox samen met Bpost (voor afleveradressen in België) en met DPD en PostNL (voor afleveradressen in Nederland).

De verzendingskost bedraagt:

  • 5,75 euro voor de verzending van pakketten tot 2 kg naar een afleveradres in België.
  • 9,75 euro voor de verzending van pakketten tot 2 kg naar een afleveradres in Nederland.

Weegt je pakket zwaarder, dan rekenen wij aanvullende verzendingskosten aan. Wij hanteren daarbij de tarieven voor pakketpost van Bpost (voor België) en van DPD en PostNL (voor Nederland).

Wij streven ernaar om je artikelen binnen de één tot vier werkdagen na ontvangst van je betaling te leveren.

Naast verzending is ook afhaling van aangekochte artikelen op het adres van Lolinabox mogelijk. Je kan dit aangeven bij de afrekening van je aankoop op onze website. Afhaling kan enkel na betaling van de aangekochte producten en na afspraak. Het adres van Lolinabox is Eeckelstraat 11 te 1755 Gooik (Vlaams-Brabant, België).

Huur je een themakist en/of spellenbox en bestel je tegelijkertijd ook materiaal via onze webshop, laat ons dit dan weten op de afrekenpagina (kies daar voor de optie “bezorging samen met huurmateriaal”). Zo betaal je geen verzendingskosten.

  • Wanneer je het huurmateriaal zelf komt afhalen op het adres van Lolinabox, dan zetten wij je bestelling via de webshop voor je klaar. Dit is uiteraard gratis.
  • Bij thuislevering van het huurmateriaal door Lolinabox (enkel voor adressen binnen een straal van 40 km rond Gooik en mits extra kost ), leveren wij tegelijkertijd ook je bestelling via de webshop. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten aan.