Sinterklaas – Tips van de Sint

Hij komt, hij komt …
Kijken jullie ook uit naar de komst van Sinterklaas?


Uitkijken naar de komst van Sinterklaas? Niks leuker dan dat voor jonge kinderen. En pakjesavond is altijd héél spannend. Zijn de kids wel braaf geweest het voorbije jaar, vragen ze zich stilletjes af? Zal de Sint hen niet vergeten zijn? En wat heeft de Sint voor hen in petto aan cadeautjes, zoet en lekkers?

Dit jaar zal het Sinterklaasfeest sowieso wat anders zijn door corona. Maar Sinterklaas laat zich niet afschrikken. Hij liet al weten dat hij ook dit jaar bij alle kinderen zal langs komen, op welke manier dan ook. Sinterklaas gaat geen enkele uitdaging uit de weg om zijn missie te doen slagen, ook dit jaar niet.

Ook voor mama’s, papa’s en andere hulpsinten is het Sinterklaasfeest vaak een grote uitdaging. Op cadeautjesjacht gaan met lange verlanglijstjes in de hand … hoe begin je eraan? Hoe de bomen in het bos nog zien? En past dat allemaal binnen je budget?

Sinterklaas helpt je alvast graag op weg met wat tips en suggesties voor de leukste knutselsets en kleine schoencadeautjes. Makkelijk, eenvoudig en betaalbaar voor jou. Neem je een kijkje?

Ontdek de tips van de Sint uit ons knutselaanbod

Kleine schoencadeautjes: ontdek de tips van de Sint

Sinterklaastijd is cadeautjestijd, ook bij Lolinabox

Hij komt, hij komt … het aftellen kan beginnen!

Wat duurt het lang voor de kinderen om hun Sinterklaas schoen klaar te zetten. Hoeveel nachtjes slapen is het eigenlijk nog voordat de Sint komt?

Met onze leuke SINTERKLAAS AFTELKALENDER kunnen de kids vanaf 20 november beginnen aftellen naar schoentjesavond. Elke dag die voorbij is kunnen ze aankruisen of inkleuren, tot 5 december, wanneer ze eindelijk hun schoentje mogen klaar zetten.

Download de aftelkalender, print hem af en hang hem ergens op waar de kinderen hem goed kunnen zien … het aftellen kan beginnen. Wachten op de Sint wordt dan net iets leuker !!

Download hier onze gratis Sinterklaas aftelkalender