Over ons

Welkom !

Wat fijn dat je op de website van Lolinabox bent beland! Mijn naam is Marleen Mostinckx, zaakvoerder van Lolinabox. Graag heet ik je welkom op mijn website.

Vanuit mijn zoektocht naar leuke ideeën voor de verjaardagsfeestjes van mijn dochter, intussen al een tiener, ontstond het idee om zelf een website te maken rond kinderfeestjes thuis. Blije kindergezichtjes hield ik steeds voor ogen, maar ook gemak, tijdswinst en haalbare budgetten voor de mama’s en papa’s. Wat begon als een idee, werd een heus project. En even later werd Lolinabox geboren. Sinds juli 2018 staat de website online.

Alle materiaal is met heel veel liefde en zorg gekozen. Graag nodig ik je uit om een kijkje te nemen op de website, samen met de kids of kleinkids als die er zijn. Uiteindelijk is het aanbod er voor hen. Heb je vragen of misschien leuke ideeën of suggesties, twijfel dan niet om contact met me op te nemen. Het is altijd fijn om feedback te krijgen en daarop verder te bouwen.

Marleen Mostinckx

Lolinabox streeft naar een goede service aan de ouders en een superleuke tijd voor de kids. Dit is wat wij belangrijk vinden.

Lolinabox biedt je een totaalconcept voor een superleuk kinderfeestje bij je thuis. Alles wat je nodig hebt om een kinderfeestje bij je thuis te organiseren vind je in ons aanbod: thematisch spel-en verkleedmateriaal, thema decoratie, knutselsets, uitdeelcadeautjes en nog veel meer.
Lolinabox streeft naar een betaalbaar aanbod voor iedereen. Dure producten worden uit ons aanbod geweerd zodat een kinderfeestje voor jou betaalbaar blijft.
Een kinderfeestje bij je thuis organiseren vraagt heel wat tijd en voorbereiding: zoeken naar een leuk thema, uitnodigingen maken, activiteiten bedenken, materiaal aankopen en nog zoveel meer. Lolinabox biedt je een andere aanpak met de verkoop en verhuur van kant-en-klaar materiaal. Makkelijker kan bijna niet. 
Heb je zelf weinig tijd of geen inspiratie om je kinderfeestje op een creatieve manier in te vullen? Lolinabox geeft je tips en ideeën om je kinderfeestje echt uniek en onvergetelijk te maken voor de kids.
Je kiest zelf hoever je gaat in de organisatie van je kinderfeestje, volgens jouw wensen en jouw budget.
Alle materiaal is afgestemd op de leeftijd van de kinderen.
Met ons kant-en-klaar materiaal voor kinderfeestjes thuis bespaar je veel tijd bij de organisatie van je feestje.
Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen kunnen genieten van een leuk feestje. Daarom dragen wij graag een steentje bij door de vzw Feestvarken te steunen.
Ontdek alle aanbod voor kinderfeestjes Contacteer ons